dilluns, 30 de gener del 2012

Ja som "Móra la Nova per la Independència"


Móra la Nova és Municipi per la Independència des del passat 26 de gener de 2012, per la moció aprovada en Ple pels regidors de la Vila amb 9 vots a favor i 1 abstenció. Com bé deia una membre de Móra La Nova Decideix i actual regidora "és un pas endavant a la feina que vam començar a l'abril del 2010 i que ens va dur a la celebració de la consulta popular del dia 20 de juny d'aquell mateix any."


El ple de Móra la Nova va aprovar dijous una moció per la qual aquest consistori s’ha adherit a la xarxa de municipis que aspira a convocar un referèndum per la independència abans de les eleccions catalanes del 2014. La moció es va aprovar amb nou vots a favor: cinc de CiU, els quatre d’ERC-AM i una abstenció del grup Imnova-PSC. L’alcalde de Móra la Nova, el convergent Ferran Bladé, ha explicat que, més enllà dels motius sentimentals, cada dia hi ha més raons de tipus econòmic per reclamar la sobirania plena de Catalunya.

Móra la Nova ha estat el darrer ajuntament ebrenc en adherir-se a l’Associació de Municipis per la Independència. Fins ara ho havien fet els ajuntaments de Tortosa, Amposta, Roquetes, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar, Deltebre, l’EMD de Jesús, Arnes, Miravet i Rasquera. Val a dir que arreu de la demarcació, ja sigui al Camp o al Penedès, el nombre d'adhesions és més considerable, esperem que la nostra adhesió serveixi de reclam d'altres municipis riberencs i del territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada