dijous, 23 de setembre del 2010

Presentació de SI a Móra d’Ebre


Acte de presentació de Solidaritat Catalana per la Independència a la Ribera d’Ebre pel proper 28 de setembre a Móra d’Ebre al Teatre Municipal La Llanterna a les 8 de la tarda amb la presència de Joan Laporta, Alfons López-Tena, Uriel Bertran i Héctor López Bofill caps de llista de Barcelona i Tarragona.1 comentari:

 1. SI s'adhereix a Barcelona Decideix

  Solidaritat Catalana per la Independència s’adhereix a la Plataforma Barcelona Decideix, com a entitat encarregada de l’organització de la consulta sobre la independència prevista pel propvinent 10 d’abril a la ciutat de Barcelona
  Solidaritat Catalana per la Independència ha acordat:

  1. Adherir-se formalment a Barcelona Decideix.

  2. Prestar els locals de SI, en l’espai que s’acordi, per a les tasques relacionades amb Barcelona Decideix que es convinguin, incloses les votacions que se celebraran a partir del 12 de desembre en vot anticipat i que culminaran en la jornada electoral del 10 d’abril del 2010.

  3. Fer arribar als adherits de SI la informació sobre la convocatòria, inclosos els documents necessaris per al vot fedatari i anticipat.

  4. Aportar una quota d’ingrés a Barcelona Decideix, en la mesura de les possibilitats, per col·laborar en l’organització de la consulta.

  ResponElimina