dijous, 16 de setembre del 2010

Les próximes consultes


Alfarràs (Segrià), Llívia (Cerdanya) i Rocafort de Vallbona (Urgell) prendran el relleu de Solivella per la diada de l'Onze de Setembre; Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell) i Figuerola del Camp (Alt Camp) faran la consulta el 26 de setembre; la pròxima tanda important serà el 17 d'octubre, quan la faran Gavà (Baix Llobregat), Gósol (Berguedà), La Bisbal del Penedès (Penedès), Rubí (Vallès Occidental), Tarragona iVilallonga del Camp (Tarragonès).

A Barcelona, la data triada és el 10 d'abril de l'any vinent. De fet, encara hi ha força municipis que en preparen, tot i que la majoria encara no han decidit cap data.

D'una altra banda el 18 de setembre vinent el plenari de la Coordinadora Nacional per la consulta sobre la independència elegirà els membres d'una comissió permanent, per reactivar el moviment i gestionar les tandes de consultes pendents, com les del 17 d'octubre i la de Barcelona del 10-A. La comissió gestora que ha convocat el plenari també anuncia que s'hi elegiran nous portaveus.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada