diumenge, 19 de desembre del 2010

El vot anticipat arriba a tot Barcelona

Després de l’èxit de la Barceloneta, tota la ciutat ja pot votar. La major part dels districtes ja han fet la formació del voluntariat en vot anticipat i en total s’han repartit centenars de kits amb tot el material necessari per recollir vot fedatari. Així mateix, ja s'han obert els primers punts de votació fixos i s'han organitzat les primeres urnes mòbils per recollir vot al carrer.
Pel que fa als punts de votació fixos, el Poblenou va ser el primer barri a posar en marxa la primera urna, el mateix dilluns 13, al Club Natació Poblenou, entitat adherida a Sant Martí Decideix. L’endemà mateix, també al Poblenou, es va obrir un segon punt fix, al Centre de Barri de Bac de Roda. També Gràcia i altres districtes han obert punts de votació fixos, que es poden consultar als webs dels districtes o a la secció Vot anticipatdel web de Barcelona Decideix.

Per la seva banda, altres districtes esperaran al cap de setmana per inaugurar la campanya del vot anticipat, amb urnes mòbils al carrer. Dissabte, 18, Sarrià-Sant Gervasi Decideix ha organitzat un concert de nadales a la plaça de Sarrià a càrrec de la coral Poble que Canta i altres cantaires. Durant tot el matí, es podrà votar anticipadament i adherir-se a la plataforma. Més informació, al web de Sarrià-Sant Gervasi Decideix.

L’endemà, diumenge 19, durant tot el dia, Sant Andreu Decideix participarà en les activitats que organitza la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu per recollir diners per a La Marató de TV3. Hi haurà una urna de vot anticipat perquè els andreuencs també puguin començar a votar.

Cal aprofitar l’embranzida de la Barceloneta perquè aquesta campanya sigui un èxit a tots els districtes de la ciutat. Endavant amb la consulta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada