divendres, 15 d’octubre del 2010

Prop de 200.000 catalans podran votar diumenge en noves consultes sobre la independència


Gósol, la Bisbal del Penedès, Olesa de Bonesvalls, Rubí, Tarragona i Vilallonga del Camp són els propers municipis que realitzaran la consulta


Està previst que voti Josep Lluís Carod-Rovira, després que ja hi hagin participat tots els consellers d'ERC

El proper 17 d'octubre, prop de 200.000 catalans podran participar en les consultes sobre la independència de Catalunya. Gósol, la Bisbal del Penedès, Olesa de Bonesvalls, Rubí, Tarragona i Vilallonga del Camp són els propers municipis que realitzaran aquests referèndums simbòlics.

El ciutadans amb dret a vot són prop de 200.000 i, fins ara, ja hi han participat gairebé 600.000 persones d'un total de 513 municipis diferents.

A Tarragona està prevista al matí la votació del vicepresident del govern, Josep Lluís Carod-Rovira, després que ja hagin participat a les consultes tots els consellers d'ERC. A primera hora de la tarda votaran el diputat d'ERC al Parlament i portaveu de l'Ajuntament de Tarragona, Sergi de los Rios, i la regidora d'ERC Rosa Rossell, acompanyats de Joan Puigcercós.

D'altra banda, a Rubí s'espera el vot del secretari general d'ERC, Joan Ridao, i de la regidora d'aquest partit a l'Ajuntament de Rubí Arés Tubau. La presidenta d'ICV Rubí, Marta Ribas, i el portaveu de CiU a l'Ajuntament del municipi, Xavier Reinaldo, també han comunicat la seva intenció de vot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada